Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Wat zijn de voordelen van traprenovatie?

 

Een klus die je huis verfraait
De trap in je huis zal door de loop der jaren heen behoorlijk beschadigd raken. Dit gebeurt vooral doordat er intensief over een relatief klein oppervlak wordt gelopen. Een trap renoveren heeft meer voordelen dan je denkt. Lees maar even mee.

  • Passend bij je interieur. De trap is in veel gevallen prominent aanwezig in je huis. Het is dan ook fijn als de trap in je huis past bij je interieur. Kijk naar de kleuren of materialen in je interieur en pas je trap daarop aan. Wanneer je werkt met traprenovatietreden heb je de keuze uit een behoorlijk aantal houtkleuren. Ook een stijl zoals industrieel of landelijk kan je prima met overzettreden voortzetten op je trap. Een trap wordt daardoor een stuk aantrekkelijker.
  • Veiligheid verhogen. Een trap die ouder is zal voor valgevaar gaan zorgen. Doordat de treden afgesleten en glad worden is er een grotere kans op valpartijen. Door het renoveren van je trap pak je dit gevaar aan. Je kan kiezen voor een trap die je schildert en vervolgens afwerkt met antislip verf. Op deze manier behoud je het oorspronkelijke karakter van je trap en daarnaast wordt je trap een stuk veiliger.
  • Minder loopgeluiden. Een trap die niet gerenoveerd is zal behoorlijk wat loopgeluid afgeven. Zeker een trap met gesloten treden is hier erg gevoelig voor. Wanneer je kiest voor een traprenovatie met tapijt verlaag je het loopgeluid op je trap. Daarnaast zal bij deze manier van renoveren je trap een chique karakter krijgen. Door tapijt te kiezen wat ook in je huis ligt steekt een trap gelijk een stuk minder af.
  • Een lichter huis. Bij een traprenovatie kan je ervoor kiezen om spotjes in de trap te laten verwerken. Je hebt de keuze uit spotjes met een dimmer en spotjes met een bewegingssensor. Zo krijgt een donkere hoek in je huis een lichter uiterlijk.

 

 

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten