Prijzen

Als je een nieuw trap wilt laten plaatsen dan wil je natuurlijk graag weten wat de trap prijzen zijn. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en natuurlijk ook welke trap prijzen hierbij horen. Je kunt kiezen uit een standaard trap, maar je kunt ook een trap op maat laten maken. Voor deze laatste zal je de trap prijzen bij een vakman op moeten vragen. Je krijgt dan een prijs op maat en een geweldige trap!

Wat zijn de prijzen?

De trap prijzen hangen sterk af van het soort trap dat je gaat maken en ook welke materialen je gaat gebruiken. Zo kun je kiezen voor een wenteltrap, een trap met een draai aan het einde, een trap met een draai aan het begin, een trap met een draai aan het begin en het einde en bijvoorbeeld een eenvoudige rechte trap.

Een trap kun je al laten maken en kopen van af 1.000 euro. Het is echter afhankelijk van hoe groot je trap moet worden en of er andere extra’s nodig zijn om de trap nog mooier te maken.

Enkele extra’s bij een trap

Misschien wil je een dichte uitvoering van de trap? Of wil je een hekwerk op de trap of op de vloer? Dan is het goed om voor deze extra’s te kiezen. Daarnaast kun je ook voor een extra stroeve laag kiezen op de trappen om er nog gemakkelijker overheen te lopen. Kies ook voor een mooiere leuning dan normaal voor een kleine extra prijs om nog meer van je trap te gaan genieten.

Wat zijn de prijzen precies?

Vergelijk gratis en vrijblijvend het aanbod in je regio door offertes op te vragen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de prijzen en kun je kiezen voor de beste deal. En betaal je dus nooit te veel voor traprenovatie.