Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Traprenovatie vurenhout

 

 

Een renovatie met  natuurlijk materiaal
Als de trap van jouw huis oud is geworden zullen de treden glad en gevaarlijk aanvoelen. Het is dan ook zaak dat je een oude trap renoveert. Vurenhout is een heel gewild materiaal om deze klus mee uit te voeren. We keken naar de prijzen van een traperenovatie met hout en daarnaast keken we naar de eigenschappen van dit materiaal.

De kosten bij benadering in kaart gebracht
Voor een renovatie van een trap met vurenhout zal je per trede een bedrag tussen 80 en 120 euro betalen. De prijs is afhankelijk van het soort traptreden. Een open trap moet helemaal rondom worden bekleed en bij een dichte trap moeten er wellicht ook stootborden worden vervangen. Je kan besparen op deze kosten door te kiezen voor laminaat overzettreden met een vurenhout print. Deze kosten gemiddeld 25 a 35 euro per stuk exclusief het plaatsen ervan.

Waarom een traprenovatie met vurenhout een aanrader is

  • Natuurlijk materiaal. Vurenhout is een materiaal wat levendigheid geeft aan een trap. Het is hout wat met of zonder knoesten kan worden geleverd. Daardoor zullen er geen twee traptreden hetzelfde uiterlijk hebben. Jouw trap is uniek.
  • Te onderhouden. Traptreden die gemaakt zijn van laminaat kunnen gemakkelijk beschadigen wanneer er een puntig voorwerp op valt. Vurenhout is een materiaal wat relatief gemakkelijk te onderhouden is. Een eventuele beschadiging kan dan ook gemakkelijk worden gerepareerd waardoor de trap lang als nieuw blijft.
  • Gemakkelijk te bewerken. Vurenhout is zacht en daardoor is het gemakkelijk te bewerken. Wil jij bijvoorbeeld antislip materiaal in de trap hebben of wil je verlichting laten plaatsen in de treden dan is dit heel gemakkelijk mogelijk.
  • Lange levensduur. Overzettreden van natuurlijk hout gaan een stuk langer mee dan andere vormen van traprenovatie. Het is te vergelijken met een houten vloer. Wordt de trap vaal dan kunt u de trap gemakkelijk bijwerken en deze daardoor langer mooi houden.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten