Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Traprenovatie tegels

 

Een exotisch uiterlijk aan je trap geven
Een trap kan je in meerdere uitvoeringen renoveren. Een manier die je steeds meer ziet is die met tegels. We keken naar de diverse manieren om dit te doen. Daarnaast keken we naar de prijs hiervan. Ook de voordelen lichten we voor je toe.

De prijs van een traprenovatie met tegels
Bij een traprenovatie met tegels worden doorgaans de stootborden vervangen door stootborden met een tegelprint. De trap zelf blijft grotendeels intact en deze zal je moeten renoveren met overzettreden. Voor de stootborden betaal je een prijs die wisselt. We kwamen stootborden tegen van 10 euro per stuk maar ook van 25 euro per stuk. Deze prijzen zijn exclusief het plaatsen. Wil je stootborden professioneel laten plaatsen tijdens de traprenovatie dan ben je gemiddeld 95 euro kwijt aan de plaatsingskosten van de stootborden. Voor het gewone renovatiewerk ben je gemiddeld 40 a 50 euro per traptrede kwijt en daar komen nog 444 euro plaatsingskosten bij.

Print of plaklaag
Bij een keuze voor tegels op je stootborden kan je kiezen voor een print die op het stootbord zit of een plaklaag. In dat laatste geval worden de tegels als een soort stickers op de effen stootborden aangebracht. Stickers kunnen worden aangebracht op bestaande stootborden mits deze onbeschadigd zijn. Het is wel een product wat gemakkelijk kan beschadigen als er wat van de trap af valt.

Voordelen van traprenovatie met tegels

  • Mooi exotisch uiterlijk. Jouw trap wordt een blikvanger met een traprenovatie met tegels.
  • Minder snel vuil te zien. Stootborden die effen wit zijn kunnen snel vuil worden. Daarbij moet je er rekening mee houden dat ze wekelijks moeten worden schoongemaakt. Bij een tegelprint op de stootborden zal dit werk minder zijn.
  • Een unieke trap. Een trap die met tegels is gerenoveerd heeft een uniek uiterlijk. Zeker wanneer je kiest voor een traprenovatie met overzettreden erbij krijg je een trap die helemaal naar jouw wens is.

 

 

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten