Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Traprenovatie montagekosten

 

Een trap laten renoveren door een specialist
Een traprenovatie is een omvangrijke klus. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de montage uit te besteden aan een specialist. We keken naar de montagekosten en de punten waaruit dit prijskaartje is opgebouwd.

 • De hoogte van de montagekosten
  De montagekosten van een traprenovatie bedragen gewoonlijk tussen de 440 en 600 euro. Daarbij gaat men uit van een renovatie van een rechte trap waarbij de specialist een dag bezig is. Gaat het om een meer gecompliceerde trap waarbij de treden op maat moeten worden gezaagd en waarbij mogelijk de trap voor een deel moet worden gedemonteerd dan zal de renovatiespecialist anderhalf tot twee dagen bezig zijn. De kosten worden dan ongeveer 800 tot 1000 euro.
 • Het voorrijden door de specialist
  Een vast bedrag op de nota van de traprenovatiespecialist is altijd die van de voorrijkosten. Dit houdt in dat de specialist de materialen aanvoert, inclusief de overzettreden voor de trap. Daarnaast wordt gereedschap gehuurd indien dit nodig is.
 • Gebruik van gereedschap
  De renovatiespecialist gebruikt specialistisch gereedschap. Dit moet worden aangevoerd en daarnaast betaal je voor het gebruik ervan. De renovatiespecialist zal immers afschrijven op zaken als zijn zaagmachine en de trapspin. Dit is een post die staat gespecificeerd op de rekening.
 • Kilometerkosten
  Dit is een post waarop je wel gemakkelijk kan besparen. Op het internet word je platgegooid met advertenties van traprenovatiespecialisten. Kijk echter altijd welke specialist er bij jou in de buurt is gevestigd en kies hiervoor. Een lokale traprenovatiespecialist zal minder kilometerkosten berekenen en daarnaast kan hij jouw klus sneller inplannen.
 • Het arbeidsloon

Dit is het aantal uren wat de traprenovatiespecialist met jouw klus bezig is. Jullie kunnen een tarief per uur afspreken, maar de specialist kan ook kiezen voor een dag, anderhalve dag of twee dagen.

 

 

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & Bespaar
 • Erkende trapspecialisten