Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Traprenovatie massief hout

 

Geef je trap een natuurlijke uitstraling
Wanneer de trap in je huis lelijk en sleets is geworden is het tijd voor een traprenovatie. Er zijn een hoop materialen waarmee dit kan worden uitgevoerd. Massief hout is een materiaal wat misschien nog wel de beste keuze is. We keken voor je naar de prijzen van een traprenovatie met massief hout. Daarnaast hebben we de voordelen voor je op een rij gezet.

Weet wat je kwijt bent
Een traprenovatie met massief hout is minder kostbaar dan je wellicht in gedachten had. We vroegen prijzen na en kregen de volgende informatie door. Het gaat dan om een traprenovatie met massief hout inclusief de montage. Allereerst is daar de aanschaf van de traptreden zelf. Wanneer je een trap met een hoek laat renoveren heb je 4 treden van 130 centimeter en 9 treden van 100 centimeter nodig. Je bent voor deze treden inclusief de afwerkingsprofielen ongeveer 428 euro kwijt. Laat je ze monteren dan kost dat ongeveer  444 euro. Moeten er stootborden op de trap worden geplaatst dan ben je ongeveer 94 euro kwijt voor de stootborden en 100 euro voor het monteren.

Voordelen van traprenovatie met massief hout

  • Langste levensduur. Traprenovatie die wordt uitgevoerd met massief hout zorgt voor een lange levensduur. Dat komt doordat het materiaal gemakkelijk te herstellen is wanneer er beschadigingen in komen. Dit in tegenstelling tot laminaat wat gemakkelijk beschadigt door de tijd heen.
  • Massief hout kan niet snel verkleuren door UV stralen. Daarnaast zit er geen verflaag op die vaal kan worden. Een trap van massief hout zal dan ook kleurecht zijn en mooi blijven door de tijd heen.
  • Natuurlijke uitstraling. Op een trap die gerenoveerd is met massief hout raak je niet snel uitgekeken. Het materiaal heeft knoesten en die geven de trap een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het een kleur die bij ieder interieur past. Het is dus niet modegevoelig.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten