Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Traprenovatie linoleum

 

Een renovatie met ideaal materiaal
Linoleum is een materiaal wat je steeds vaker in woningen op de vloer ziet liggen.  Het is een materiaal wat gemaakt is van een natuurlijk product, wol, en wat is verwerkt tot een verende vloerbedekking. Het is niet zo vreemd dat steeds meer mensen er ook voor kiezen om linoleum te gebruiken op de trap.

De voordelen van linoleum
Linoleum is een materiaal wat behoorlijk wat voordelen kent. We hebben er een aantal op een rij gezet.

  • Dempende werking. Trappen kunnen behoorlijk gehorig zijn. Wanneer er iemand naar boven loopt hoor je dit soms door het hele huis heen. Wanneer je kiest voor een traprenovatie met linoleum worden loopgeluiden gedempt. Er ontstaat geen klankkast effect zoals bij laminaat overzettreden wel het geval is.
  • Meer grip op de trap. Valpartijen komen op trappen vaak voor doordat het oppervlak behoorlijk glad kan zijn. Linoleum is zachter waardoor je er meer grip op hebt wanneer je de trap beloopt. Daarnaast kan je linoleum gemakkelijk laten voorzien van een antislip coating waardoor de trap veilig is voor het hele gezin.
  • Gemakkelijk te onderhouden. Linoleum is voorzien van een toplaag. Die toplaag kan je, wanneer deze af begint te slijten, laten bijwerken. De traprenovatie kan je dan ook gemakkelijk onderhouden.
  • Lange levensduur. Een traprenovatie met bijvoorbeeld laminaat overzettreden moet je om de 7 jaar laten vervangen omdat de overzettreden lelijk en vaal worden. Linoleum is een materiaal wat je een nieuwe laklaag kan geven waardoor de levensduur wordt verlengd. Je hebt er jarenlang plezier van.
  • Kan tegen een stootje. Een puntig voorwerp wat van de trap valt of op de treden stoot zal bij de meeste materialen voor een behoorlijke schadepost zorgen. Linoleum is een materiaal wat van zichzelf al behoorlijk tegen een stootje kan. Mocht het zo zijn dat de traprenovatie alsnog beschadigt dan kan deze worden gerepareerd met een nieuwe toplaag.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten