Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Traprenovatie leer

 

 

Een trap die mooier wordt
Leer is een natuurproduct wat steeds vaker wordt gebruikt. Het is een product wat ook wordt toegepast op trappen bij traprenovaties. Het is een materiaal wat meerdere voordelen biedt en wat specifieke eigenschappen heeft. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Voordelen en eigenschappen

  • Een duurzaam product. Traprenovaties worden uitgevoerd met meerdere materialen en de meesten daarvan zijn niet bepaald duurzaam. Het milieu wordt bij een traprenovatie met leer minimaal belast. Dat komt doordat er gebruik wordt gemaakt van synthetisch leer. Het product is duurzaam en wanneer het is afgedankt kan het geheel door het milieu worden afgebroken. Er komen geen blijvende afvalstoffen in het milieu terecht. Daardoor is het uiterst duurzaam.
  • Een uniek product. Een traprenovatie met leer is redelijk kostbaar omdat je kiest voor een materiaal wat niet dagelijks wordt gebruikt. Je schaft dan ook een uniek product aan waardoor jouw trap een speciale uitstraling krijgt. Je geeft jouw huis een waardevermeerdering met een traprenovatie met leer.
  • Goed te onderhouden. Leer en eco leer zijn producten die gemakkelijk en goed te onderhouden zijn. Komt er een beschadiging in dan kan dit redelijk gemakkelijk worden hersteld en daarnaast is het leer goed te onderhouden. Je hoeft dus niet om de 7 a 9 jaar een nieuwe traprenovatie te laten uitvoeren.
  • Wordt mooier met de tijd. Traptreden die gemaakt zijn met een laminaat materiaal zullen door het intensieve gebruik van de trap versleten raken en hun schoonheid verliezen. Leer en eco leer worden juist mooier naar mate de trap intensiever wordt gebruikt. Het is dan ook een materiaal wat een doorleefd uiterlijk krijgt en wat daardoor jarenlang mee kan gaan.
  • Geluid dempend. Loopgeluiden in een huis kunnen behoorlijk storend zijn. Met een trap die gerenoveerd is met leer is dit probleem een stuk minder prominent aanwezig. Dat komt doordat er tussen de oorspronkelijke treden en de overzettreden geen klankkast-effect ontstaat.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten