Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Traprenovatie hout

 

Een renovatie met een natuurlijk materiaal
Een trap zal op den duur door intensief gebruik behoorlijk versleten raken. Wanneer je een trap wilt renoveren met een natuurlijk materiaal kies je voor hout. We keken naar de prijs van een traprenovatie met hout, en daarnaast keken we naar de producteigenschappen.

De kosten van een traprenovatie met hout
Een traprenovatie met hout is een redelijk betaalbare renovatie. Voor een renovatie met 9 treden van 100 centimeter breed en 4 treden van 130 centimeter breed ben je inclusief het bevestigingsmateriaal en de afwerkprofielen ongeveer 427 euro kwijt. Voor de montage ben je 442 euro kwijt. Kies je daarbij voor stootborden dan kost dit ongeveer 80 euro en voor de montage ben je nog 91 euro extra kwijt.

Waarom kies je voor hout

  • Natuurlijk materiaal. Hout is een materiaal wat natuurlijk is. Het geeft een natuurlijke uitstraling en door de knoesten in het hout zijn geen twee treden hetzelfde. Je koopt geen confectie traprenovatie maar een unieke trap.
  • Je kunt het onderhouden. Koop je een traprenovatie met hout dan zullen hier na verloop van tijd lelijke plekken in komen. Je kunt de traptreden van hout gemakkelijk onderhouden wanneer jij je stoort aan bijvoorbeeld krassen in het hout. Bij laminaat is dit niet mogelijk: een lelijke plek blijf je voor altijd zien in het materiaal.
  • Een rustige uitstraling. Wil je dat jouw trap een rustige en natuurlijke uitstraling heeft dan kies je voor hout. Hout past in nagenoeg ieder huis en daarnaast is het tijdloos. Je hoeft dus de komende jaren geen traprenovatie meer.

Let hier op
Laat je een trap renoveren met hout, let er dan opdat je kiest voor treden die antislip zijn. Wanneer hout te glad gepolijst is krijg je een trap waarop je gemakkelijk zou kunnen wegglijden. Kies je daarentegen voor een trap met een antislip lak laag bovenop het materiaal dan beperk je het risico van valpartijen.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten