Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Traprenovatie eikenhout

 

 

Een renovatie met een natuurlijk materiaal
Eikenhout is een prachtig natuurlijk materiaal wat je voor heel veel doeleinden kan gebruiken. Een traprenovatie met eikenhout behoort eveneens tot de mogelijkheden. We keken naar een aantal prijzen van een traprenovatie met eikenhout. Daarnaast hebben we de voordelen voor je op een rij gezet.

De  kosten van een traprenovatie met hout
Als je een traprenovatie met hout wil laten uitvoeren doe je er verstandig aan om een professioneel traprenovatiebedrijf in te schakelen. Wanneer jij een bedrijf inschakelt wat traptreden komt plaatsen krijg je ongeveer met de onderstaande kosten te maken. Eerst zijn daar natuurlijk de treden zelf. Deze kosten bij een breedte van 100 centimeter en 130 centimeter ongeveer 400 euro per set. De afwerkprofielen erbij komen op 27 euro. Het monteren van de set kost 442 euro. Komen er nog stootborden bij dan ben je ongeveer 80 euro kwijt. Montage kost voor de stootborden 92 euro.

Voordelen van eikenhout

  • Gemakkelijk te bewerken. Overzettreden van eikenhout zijn uitermate gemakkelijk te bewerken. Het zorgt ervoor dat de treden perfect zijn afgewerkt en daarnaast zullen er niet snel lelijke naden in het materiaal komen.
  • Natuurlijke uitstraling. Eikenhout heeft een rustieke natuurlijke uitstraling wat een mooi rustgevend effect heeft in uw huis. Daarnaast is het een mooie neutrale trap die niet snel uit de toon valt als je wijzigingen in je interieur gaat aanbrengen.
  • Goed te herstellen. Harde materialen als laminaat hebben als nadeel dat ze erg schadegevoelig zijn. Een puntig voorwerp wat op een dergelijke traptrede valt zal schade bezorgen die niet meer hersteld kan worden. Een traprenovatie van eikenhout is goed te herstellen. Je kan een eventuele punt eenvoudig opvullen waardoor de traptrede weer als nieuw is.
  • Gaat jarenlang mee. Materiaal als laminaat heeft een redelijk beperkte levensduur waardoor je na een aantal jaren opnieuw je trap moet renoveren. Eikenhout heeft als groot voordeel dat het jarenlang meegaat.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten