Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Traprenovatie beton

 

Een industriële trap
Als de trap in jouw huis versleten is geraakt is dat het juiste moment om jouw huis een ander uiterlijk te geven. Steeds meer mensen gaan voor de charme van industrieel en een traprenovatie met beton is dan ook een goed idee. We keken naar de prijzen van een traprenovatie met beton en we keken naar de voordelen hiervan.

Hoeveel kost een traprenovatie met beton
Aan een traprenovatie met beton zit een prijskaartje vast. De meest gemaakte keuze is die van treden met een betonlook print. Een overzettrede met een dergelijke print kost bij een breedte van 100 centimeter ongeveer 35 euro terwijl de treden met een breedte van 130 centimeter ongeveer 45 euro per stuk kosten. Een trap met een of meerdere draaien heeft meerdere breedtes waarmee rekening moet worden gehouden.

Beton Cire of niet
Je kunt er ook voor kiezen om de trap te renoveren met Beton Cire. Dit is een persoonlijke keuze maar voor een trap is het niet handig. Je zult namelijk een coating moeten aanbrengen wanneer je de trap hiermee wilt gaan renoveren. Doe je dat niet dan zal er vuil in de treden trekken en daarnaast kunnen er gemakkelijk krassen in het materiaal komen.

Overzettreden
Overzettreden met betonlook hebben de onderstaande voordelen:

  • Renovatie kan je zelf uitvoeren. Daarbij moet je wel gebruik maken van een zogeheten trapspin waarmee je de treden opmeet voordat je de traptreden op maat zaagt. Eenmaal te klein gezaagd kan je de traptrede namelijk niet meer herstellen.
  • Je huis een ander uiterlijk geven. Als je wil overstappen op de industriële look voor jouw huis doe je dat heel gemakkelijk met een traprenovatie met beton.
  • Niet snel vuil. Door het betonnen uiterlijk zal je niet snel vuil zien liggen op de trap. Zeker wanneer je kiest voor een gemêleerde kleur beton heb je weinig schoonmaakwerk.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten