Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Renovatie grijze trap

 

Een trap in een modieuze kleur
Grijs is een kleur die je steeds vaker in een modieus interieur terug ziet. Het is een kleur die je tegenkomt in schakeringen van licht cement tot donker leisteen. Wie zijn trap gaat renoveren en deze een modieuze look wil geven kan dan ook zeker kiezen voor grijs. We hebben een aantal manieren op een rij gezet om een trap een renovatie met een grijze kleur te geven.

  • Grijze overzettreden. Dit is de manier die prefab voor een mooi resultaat zorgt. Overzettreden van laminaat zijn in heel veel kleuren verkrijgbaar en je kan er een prachtig effect mee aan je huis geven. Overzettreden zijn er in diverse kleuren grijs en je kan er je huis een natuurlijk uiterlijk mee geven door te kiezen voor een natuursteenprint maar je kan ook voor industrieel kiezen met een cement print. De overzettreden kosten tussen 39 en 50 euro per trede. Dat is exclusief het plaatsen.
  • Grijs tapijt. Een trapbekleding met tapijt is een mooie keuze. Je kiest dan voor een trap die zacht aan je voeten voelt en die warmte afgeeft. Daarnaast heeft tapijt als groot voordeel boven grijze overzettreden dat het materiaal geluiddempend is. Je hebt dan ook veel minder last van loopgeluiden in je huis. Tapijt heeft als nadeel dat het wat lastig schoon te maken is wanneer er vuil op komt. Een trap bekleden met tapijt kost je ongeveer 39 euro per trede.
  • Grijs schilderen. Een trap kan je ook grijs renoveren door deze te schilderen. Dit is de betaalbaarste methode. Je moet in dat geval wel een grijze traplak gebruiken. Traplak heeft een diamant coating waardoor de lak niet snel zal krassen of beschadigen. Het is een verfsoort die wel glad aanvoelt na het aanbrengen. Je kan dan ook na het schilderen het beste een antislip laag aanbrengen op je trap om glijpartijen te voorkomen.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten