Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Nieuwe trap

 

Renoveren of toch een nieuwe trap
De trap in je huis is behoorlijk slijtgevoelig. Dat komt doordat traptreden een relatief klein oppervlak hebben wat intensief wordt belopen. Daarnaast wordt er regelmatig met zware en grote objecten over de trap heen gesjouwd wat voor extra slijtage zorgt. Op het moment dat jouw oude trap versleten raakt sta je voor de keuze. Een renovatie of een nieuwe trap. We keken voor jou wanneer de keuze voor een nieuwe trap handig is.

Een herindeling van jouw huis
De keuze voor een bepaalde trap hoort doorgaans bij de indeling van jouw huis. Op het moment dat je de indeling van de ruimtes in jouw huis gaat veranderen zal dat er voor zorgen dat er ofwel meer of minder ruimte komt voor jouw trap. In het geval van meer ruimte wordt er vaak gekozen voor een steektrap omdat dit in de aanschaf en plaatsing de goedkoopste optie is. Het kan echter ook zijn dat er juist minder ruimte komt. In dat geval is een spiltrap of wenteltrap een veel gemaakte keuze. Door te kiezen voor een andere vorm van een trap ontstaat een behoorlijke verandering in je interieur.

Een trap die bouwkundig niet goed meer is
Trappen die kraken moet je altijd goed laten nakijken door een specialist. In veel gevallen zit er ergens een stootbord of een trede los of er is sprake van vocht waardoor de treden uitzetten en krimpen. Er is echter ook de mogelijkheid dat de trap bouwkundig niet meer goed is. In dat geval zijn de verbindingen defect waardoor een instabiele situatie ontstaat. Ook in dit geval is het zaak dat je een andere trap aanschaft. In dit geval kies je doorgaans voor de vorm van een trap die je voorheen ook had.

 

 

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten