Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Hoelang duurt het renoveren van een trap door een expert?

Hoelang duurt het renoveren van een trap door een expert?

Een arbeidsintensieve klus
Een trap renoveren is een klus die veel mensen het liefste uitbesteden aan een expert. Dat komt doordat het behoorlijk arbeidsintensief is. Daarnaast is het een klus die nauwkeurig moet worden uitgevoerd. We keken voor je hoe lang het duurt wanneer je een trap wil laten renoveren door een expert.

  • Het eerste bezoek. Wanneer je kiest voor een expert zal er eerst een vertegenwoordiger langskomen om te overleggen hoe de trap eruit moet komen te zien. Daarnaast wordt er gekeken naar de situatie ter plaatse. Wanneer je kiest voor een traprenovatiebedrijf uit je eigen regio kan deze afspraak relatief snel worden gemaakt. Moet men van de andere kant van het land komen dan ben je heel wat lastiger in te plannen.
  • De levertijd. Wanneer de keuze is gemaakt voor overzettreden, stootborden en eventuele accessoires bij je trap wordt er een levertijd vermeld. Hoe lang deze is hangt af van het aantal traprenovaties wat men heeft. Is het erg druk dan mag je erop rekenen dat er een wachttijd van ongeveer twee maanden is voor alles is geleverd. Is het rustiger dan zal de wachttijd ongeveer een maand tot 6 weken bedragen.
  • Het plaatsen zelf. Het laatste punt is het plaatsen van de traprenovatie zelf. Dit zal doorgaans ongeveer een dag duren bij een trap waar één draai in zit. Gaat het om een trap met twee draaien of om een spiltrap dan zal het mogelijk langer duren. In dat geval kan er een tijd van anderhalf tot twee dagen voor staan. Deze tijd wordt mede bepaald door het aantal extra accessoires wat er moet worden geplaatst.

De plaatsingsduur verkorten
Natuurlijk wil jij dat de plaatsing van je trap zo kort mogelijk duurt, zeker wanneer je per uur moet gaan betalen aan het traprenovatiebedrijf. Door de treden helemaal kaal te hebben en alle lijmresten te verwijderen vooraf kan het bedrijf sneller aan het echte werk beginnen.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten