Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Hoe vergelijk je trapoffertes?

 

Een gerenoveerde trap tegen een lage prijs
Wanneer je een trap laat renoveren kan je eerst offertes opvragen. Je hoopt hiermee te kunnen bepalen welke leverancier voor jou de goedkoopste is. Het is echter goed om vooraf te weten hoe je trapoffertes vergelijkt voor je ze opvraagt. We hebben een aantal aandachtspunten voor je verzameld.

  • Kijk eerst naar de afstand. Traprenovatiebedrijven zijn er in overvloed. Het is heel goed om vooraf te kijken waar ze gevestigd zijn. Een bedrijf wat aan de andere kant van het land gevestigd is zal voor jou alleen maar nadelen opleveren. De kilometerkosten vind je namelijk altijd terug in een aparte post op de offerte. En die kunnen behoorlijk oplopen. Daarnaast zal een renovatiebedrijf wat veraf gevestigd is jou lastig kunnen inplannen.
  • Kijk naar de prijsstelling. Bij traprenovatie kijk je naar de prijsstelling die is gehanteerd. De overzettreden zullen uiteraard apart vermeld staan op de offerte onder de noemer materiaalkosten maar het verschil zit hem in het werk wat erin gaat zitten. Er zijn bedrijven die jou een vast bedrag aan montagekosten per trede laten betalen. Daarnaast zijn er bedrijven die een totaal bedrag aan montagekosten in rekening brengen. Als laatste zijn er bedrijven die standaard een aantal uren uittrekken voor de montage van de treden. Goed om dit voor jezelf uit te rekenen.
  • Inclusief of exclusief BTW. Een traprenovatiebedrijf zal altijd BTW moeten afdragen over de werkzaamheden. Kijk altijd of de prijzen inclusief of exclusief de BTW zijn weergegeven. Is een offerte exclusief de BTW, vraag dan om een herberekening.
  • Datum van plaatsing vermeld. Kijk vooraf goed op je offerte of er een datum van montage bij vermeld is. Zo weet jij duidelijk waar je aan toe bent bij een traprenovatiebedrijf.

 

 

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten