Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Garanties

 

Een trap laten renoveren met garantie
Als je een trap wil laten renoveren is het belangrijk dat je informeert of je recht hebt op een garantie bij het bedrijf wat de renovatie gaat uitvoeren. We keken naar de garanties waar je recht op hebt als consument. Het is goed om je erin te verdiepen voor je een keuze maakt tussen laten renoveren en zelf doen.

Fabrieksgarantie van de traprenovatie
Als je traprenovatietreden koopt krijg je daar een garantie op. Het gaat om een garantie van gemiddeld 2 jaar op het materiaal en de kleurechtheid. Daar zitten uiteraard haken en ogen aan.

  • Geen garantie bij verkeerde plaatsing. Overzettreden die worden geplaatst moeten volgens bepaalde eisen worden geplaatst. Zo mag er geen sprake zijn van naden tussen de overzettreden en de trap zelf. De treden moeten dus exact op maat zijn gezaagd. Zijn er fouten gemaakt bij het plaatsen en zijn de treden verkeerd gezaagd dan vervalt het recht op garantie.
  • Geen garantie op verkleuring. Op de kleur van de renovatietreden krijg je een garantie. Wanneer je echter de treden schoonmaakt met bijtende middelen kan dit de kleur aantasten.

De garantie CBW
De centrale branchevereniging wonen heeft een eigen keurmerk. Het gaat hier vooral om de renovatiespecialist. De garantie richt zich op de volgende zaken.

  • 2 Jaar volledige garantie op de traprenovatie.
  • Een betalingsgarantie van een jaar. Doe je een aanbetaling dan is deze een jaar gegarandeerd.
  • Klachtenafhandeling die onafhankelijk is. Je hebt het recht op bijstand door een onafhankelijke commissie als je klachten hebt.

Waarom een professioneel renovatiebedrijf de voorkeur heeft
Laat je een traprenovatie uitvoeren, kies  dan voor een traprenovatiebedrijf wat is aangesloten bij het CBW. Het is relatief goedkoper wanneer je bedenkt dat de garantie maximaal is. Daarnaast is het beter omdat je geen overzettreden moet weggooien omdat deze verkeerd zijn gezaagd.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten