Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Extra’s

Traprenovatie

Een traprenovatie met extra charme
Wanneer je ervoor kiest om jouw trap te laten renoveren kan je daarbij kiezen voor een aantal extra’s. We hebben er een paar voor je toegelicht. Bepaal hoe jouw unieke trap eruit moet komen te zien met onderstaande opties.

  • Stootborden op kleur. Heb je een dichte trap dan heb je daar stootborden bij. Die kan je laten vervangen bij een traprenovatie. Je kan kiezen voor witte stootborden maar bij een renovatiebedrijf heb je ook de keuze voor stootborden met een kleur. Je kan kiezen voor de kleur van de overzettreden die worden geplaatst maar je kan ook kiezen voor stootborden met bijvoorbeeld een mediterraanse tegelprint.
  • Spotjes met bewegingssensor. Wil jij een stuk extra veiligheid toevoegen aan jouw trap dan kies je voor een bewegingssensor gecombineerd met spotjes. Deze spotjes kunnen worden ingebouwd in de stootborden maar je kan ze ook in de trapwangen laten plaatsen. Dit zijn de zijkanten van je trap. De spotjes gaan alleen aan wanneer je op de trap loopt. Ze verhogen niet de sfeer in je huis.
  • Lichtstrips met een dimmer. Wil jij een stuk sfeer toevoegen aan je huis dan kies je voor LED strips die op de trap worden geplaatst. Vaak worden deze onder de traptrede bevestigd waardoor je indirect licht ziet. De strips worden vaak geleverd met een afstandsbediening en een dimmer waardoor je zelf de intensiteit en kleur van het licht kan bepalen.
  • Trap plinten. Laat je een open trap renoveren dan kan je ervoor kiezen om in plaats van trapwangen trap plinten te laten plaatsen. Deze zijn minder prominent aanwezig dan trapwangen en ze geven de trap een meer chique effect. Daarnaast ogen ze heel minimalistisch wat een sfeervol uiterlijk meegeeft.

 

 

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten