Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Traprenovatie-info.nl
Traprenovatie-info.nl

Een traprenovatie met sisal

 

 

Een veilige en mooie trap
Een traprenovatie kan je laten uitvoeren met meerdere materialen. Naast laminaat en tapijt komt er ook steeds vaker sisal in huis. Dit is een materiaal wat behoorlijk wat voordelen heeft. We keken voor je naar de kosten van een trap met sisal. Daarnaast keken we naar de voordelen van dit materiaal.

  • Goede grip op je trap. Sisal is een materiaal wat een deel reliëf geeft aan je trap. Sisal is een bekleding die geweven is. Daardoor krijg je een goede grip op je trap met een sisal bekleding. Het is dan ook een zeer veilige bekleding waarop je niet snel zal wegglijden.
  • Een natuurlijk uiterlijk. Sisal is een materiaal wat je trap een heel natuurlijk uiterlijk geeft. De kleur is doorgaans naturel. Kies je voor sisal met een kleur, houd er dan rekening mee dat dit effect mogelijk wat zal vervagen door de jaren heen. Het geeft alsnog een natuurlijke uitstraling aan je trap maar dit is niet door iedereen even gewenst.
  • Geschikt bij een huisstofallergie. Heb jij of een van jouw gezinsleden een huisstofallergie dan is een bekleding met sisal de oplossing. De structuur van sisal is vast en dicht. Dat zorgt ervoor dat vuil en stof niet in het tapijt kunnen trekken: het blijft erop liggen waardoor het gemakkelijk te verwijderen is.
  • Materiaal is vormvast. Gewoon tapijt zal op den duur op de loopvlakken platgelopen raken waardoor de trap lelijk wordt. Sisal is een zeer vormvast materiaal waardoor er geen platgelopen stukken in het loopvlak komen.
  • Geen geluidsoverlast. Een traprenovatie met sisal haalt een behoorlijk stuk van de geluidsoverlast uit je huis. Bij een traprenovatie met een hard materiaal zal er op den duur een klankkast effect in een trap komen maar bij sisal is er geen geluidsoverlast. Het is een dempend materiaal waardoor je huis niet alleen mooi maar ook nog eens een stuk rustiger is.

 

Offertes voor een traprenovatie ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende trapspecialisten